Sjælssamtaler

Det er muligt at arrangere en individuel session/behandling med Johnny Tempeldal.

Dette er for dig, som ønsker et møde omkring dit dybeste personlige og spirituelle potentiale, og den optimale vej og praksis for dig i fremtiden.

Det er for dig som ønsker vejledning omkring din spirituelle vej, din fortsatte vej til erkendelse, og dine unikke sjælsevner og unikke sjælskald.

Du vil som en del af mødet blive fortalt om en del af din egen sjælshistorie/inkarnationer, sjælsgruppe og evner og de potentialer og sjælsveje som du er kommet for at leve og udtrykke denne gang.

Du vil blive set i krop og energistruktur, og modtage behandling omkring dette, så krop og energi kan begynde en indre helbredelsesproces, og vigtigst af alt, samstemme/kaliberer sig selv i forhold til dit inderste, så du dybere kan udtrykke din sandhed på alle planer.

Det vigtigste ved mødet er dog det, at blive mødt i dit dybeste selv, og gennem direkte udveksling af bevidsthed at blive mindet om din egentige natur.

Prisen er 1250 kr. Varigheden af mødet er ca 1½ time.

Hvis der aftales en opfølgningssession er prisen her 750 kr. .

Medbring optager, hvis du ønsker samtalen optaget.

obs: Mødet kan også være hvis du har en dyb sygdomsproblematik og søger helbredelse. Det vil så bliver mødt med udgangspunkt i en sjælssamtale.